Centres educatius

Escola Dr. Joaquim Salarich

Dades del centre
Av. Rafael de Casanova, 33
93 885 13 29
www.escolasalarich.net 
Any d'incorporació al projecte: 2012/13

Descripció del centre
És un centre d’educació Infantil i Primària que, per tant,  imparteix classes de P3 fins a sisè. Es defineix com escola pública, catalana, laica, democràtica, participativa, oberta, pluralista, integradora, activa i arrelada a la ciutat. Compta amb una claustre de 32 mestres més el personal no docent. És una escola de doble línia, amb 6 aules d’infantil i 12 de primària, amb un nombre aproximat de 25 alumnes per aula. La llengua catalana és la llengua en l’ensenyament. L’àrea de llengua castellana s’imparteix des de 1r de primària, i la llengua anglesa des de P4.

Està ubicada al Barri de la Serra Sanferm. Per la seva ubicació en el municipi l’escola acull molts nens i nenes del barri, i això fa que sigui una escola que interactua i participa amb els veïns veïnes de les activitats puntuals que s’hi organitzen i de les festes del barri.


Col·legi Sagrat Cor de Jesús 

Dades del centre
Pg. Generalitat, 11 | Carrer Andreu Febrer, 4
93 885 11 94
www.sagratcorvic.cat
Any d’incorporació al projecte: 2013/14

Descripció del centre
El col·legi Sagrat Cor és un centre d’educació Infantil, Primària i Secundària que, per tant,  imparteix classes de P3 fins a 4rt d’ESO. Escola concertada, religiosa i catalana, de doble línia. La llengua catalana és la llengua en l’ensenyament.
Està ubicat al Barri del Remei i acull alumnat sobretot del barri amb un important  percentatge  de diversitat. 


Col·legi Pare Coll – Fedac Vic 

Dades del centre
C. Pare Coll, 15
93 889 33 51
www.fedac.cat/vic 
Any d’incorporació al projecte: 2014/15

Descripció del centre
Situat prop del centre de la ciutat, el Col·legi Pare Coll – Fedac Vic, de les Dominiques de l’Anunciata, és concertat i es defineix com una escola confessional catòlica, mixta i catalana. Imparteix educació Infantil, Primària i Secundària, des de P3 fins a 4rt d’ESO.
S’organitza com una comunitat educativa que, mitjançant la participació activa i responsable de cada un dels seus membres, es proposa formar persones amb capacitat d’implicar-se seriosament en l’assoliment d’una societat més fraterna, tolerant i compromesa.  


Col·legi Escorial

Dades del centre
C. Sta. Joaquima Vedruna, 6
93 886 36 12
www.escorialvic.cat
Any d’incorporació al projecte: 2015/16

Descripció del centre
L’Escorial és una escola Vedruna. Va ser fundada l’any 1863. Fa poc, doncs, l’escola va celebrar els seus 150 d’història. Fa menys, encara, que l’Escorial acull en les seves etapes educatives l’edat de la llar d’Infants, fundada fa uns 60 anys.
La proposta educativa que ofereix la nostra escola gira al voltat d'un eix: la valoració de les persones i les relacions interpersonals en un clima familiar, senzill i proper, com a experiència educativa fonamental. Aquesta pedagogia, amb una relació educativa que fomenta el respecte i l'afecte entre educands i educadors, constitueix el segell propi amb el qual Joaquima de Vedruna va impregnar les seves escoles i és el fonament de l'estil educatiu.


Escola Santa Caterina de Siena 

Dades del centre
Pl de la Catedral, 3
Any d’incorporació al projecte: 2016/17

Descripció del centre
El Col·legi Santa Caterina de Siena de Vic, de les Germanes Dominiques de l'Ensenyament, és un centre d'Educació Infantil i Primària concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Ens caracteritzem per ser una escola que no discrimina ni margina, on es respecta el dret de l’altre a ser diferent. Ens acollim al finançament públic amb la finalitat de garantir la gratuïtat de l’educació i així evitar tota discriminació per motius econòmics.

Cap comentari:

Publica un comentari